| نويسنده |
| فقط آدمهاي موفق ، معتبرند |
|
|
saye
عضو
محل اقامت: Iran
تاريخ عضويت: يكشنبه 20 اسفند 1385 |
| ارسال شده در تاريخ دوشنبه 14 خرداد 1386 - 13:12 |
|
|
يادم ميآيد زماني که بچه بودم، اهداف و آرزوهاي زيادي داشتم که ميخواستم روزي به همه ي آنها برسم. متاسفانه در آن زمان روابط دوستانه زيانباري با اطرافيانم داشتم و همين مساله مرا از رسيدن به اهدافم باز ميداشت. اما از آن روزها تاکنون گامهاي رسيدن به موفقيت را فرا گرفتم. متوجه شدم که براي موفق شدن، مجبور نيستم ديگران را از خودم راضي نگه دارم. فقط سعي کردم يک نفر را راضي کنم، خودم. از توجه کردن به حرفهاي افرادي که در زندگي مثل زهر، خطرناک هستند، دوري گزيدم. مشکل اينجا بود که به حرف کساني گوش ميکردم که همواره از موفقيت دم ميزدند در حالي که خودشان هيچگاه در زندگي موفق نبودند.
من هيچگاه به حرف کسي که خودش شرايط بهتري از من ندارد، گوش نميکنم.
ما هميشه اين اشتباه را تکرار ميکنيم. اگر ميخواهيد يک خانه بخريد، هميشه يک کسي ميگويد: اين خونه رو الان نخر، قيمتها دارن پايين ميآن.
«فقط به حرفهاي آدمهاي موفق گوش کنيد. آنهايي که خودشان راه موفقيت را پيمودهاند، افرادي معتبر و قابل احترام هستند.»
در اين مقاله چهار راهکار عمده و موثر در مسير موفقيت ارايه ميشود. اين راهکارها را دنبال کنيد و فقط در پي راضي کردن خودتان باشيد نگران اين نباشيد که ديگران چه فکر ميکنند. در پايان شما تنها کسي خواهيد بود که از نتيجه ي نهايي راضي خواهد بود. هر وقت هم که خواستيد ميتوانيد مسيرتان را عوض کنيد.
آمادهايد؟ پس شروع ميکنيم.
1- تصميم بگيريد موفق شويد. موفقيت يک تصادف نيست. اين شماييد که با کارهايي که انجام ميدهيد موفقيت يا شکستتان را رقم ميزنيد.
2- اين بازي دروني و باطني را ياد بگيريد. براي موفق بودن، بايد اول در ذهن خودتان موفق باشيد. ذهن شما مثل يک جعبه ي اسباببازي است و مثل هر جعبه اسباببازي ديگري بايد محتويات آن را براي بازي تميز و آماده نگه داريد.
3- براي خود، اهداف قابل دستيابي تعيين کنيد. اگر هيچ هدفي نداشته باشيد موفقيتتان دشوار خواهد شد.
هدفگذاري يکي از مهمترين ابزاري است که براي موفقيت بدان نياز داريد. هدفگذاري نقشه مسيري است که قصد داريد در آن پاي بگذاريد.
اهداف سالانه، ماهيانه و هفتگيتان را يادداشت کنيد. سپس اين اهداف را به تکههاي کوچک، تجزيه و تفکيک نماييد و پس از مدتي موفقيتتان را در هر کدام از اين اهداف جشن بگيريد.
4- فعاليت. براي امتحان بهترين يا سريعترين راه، وقت تلف نکنيد. يادتان باشد براي موفقيت، هيچ راه ميانبري وجود ندارد.
همين الان شروع کنيد. منتظر نمانيد. نگوييد «دوشنبه شروع ميکنم»، يا «بعداً شروع ميکنم» همين الان شروع کنيد. موفقيت منتظر شما نميماند.
نويسنده:رضا دستجردي |
| بالای صفحه |
|
| نويسنده |
| RE: فقط آدمهاي موفق ، معتبرند |
|
|
heydari
مدير كل

تاريخ عضويت: يكشنبه 13 اسفند 1385 |
| ارسال شده در تاريخ دوشنبه 14 خرداد 1386 - 15:36 |
|
|
مرسی آفرین بسیار عالی بود به شما توصیه می کنم کتابهای برایان تریسی را خریده و مطالعه کنید :smiley026:
مدیریت کل سایت |
| بالای صفحه |
|
| نويسنده |
| RE: فقط آدمهاي موفق ، معتبرند |
|
|
saye
عضو
تاريخ عضويت: يكشنبه 20 اسفند 1385 |
| ارسال شده در تاريخ دوشنبه 14 خرداد 1386 - 20:13 |